Syksyn treeniajat astuvat voimaan maanantaina 4.9.

Huomioitavaa treeneistä ja syyskaudesta muutenkin:

-Aloitamme kolme uutta treeniä:

Tiistaisin klo 17-18.30 on uudella puolella vaparin kisaryhmän sparritreenit. Eli jos harjoittelet tosissasi ja tavoitteellisesti ja kilpailet tai aiot kilpailla, on tuo sinun paikkasi.

Keskiviikkoisin klo 18.00-19.30 on pikkusalissa BJJ:n perustekniikkaharjoitukset. Ensimmäiset pari kuukautta mennään puvulla, sitten on lukkopainin vuoro. Treeneissä käydään läpi perustekniikkaa ja sparrataan.

Sunnuntaisin klo 13.00-14.30 samanaikaisesti open matin kanssa alkavat +35v masters -treenit pikkusalissa. Tuo on vapaa treeni, jonka tarkoituksena on tarjota tauolta palaaville vanhoille harrastajille tuttu porukka. Myös uudet harrastajat ovat tervetulleita. Vapaata tekniikkaa ja sparria. Ja lisäksi tietenkin mahdollisuus osallistua open matin paineihin.

-Pystyottelun perustekniikkatreenit alkavat jatkossa puoli tuntia aikaisemmin 18.00-19.30 ja ovat pikkusalin puolella.

-Kovasti kiitellyt Movement-treenit jatkavat entiseen malliin sunnuntaisin klo 12-13.

-Yhteistyö TPS:n juniorikiekkoilijoiden kanssa alkaa maanantaina 4.9. Tuo tarkoittaa sitä, että pikkusali on toistaiseksi varattu joka maanantai 16-20. Juniorijoukkueet käyttävät vanhoja Budokwain pukuhuonetiloja, joten FFG:n pukkariin ei synny ruuhkaa.

-Pikkusali on normaalisti kaikkien harrastajien käytössä paitsi ohjattujen treenien aikaan. Tuttu sääntö siitä, että omia treenejä ei sovita aivan ohjattujen treenien läheisyyteen on edelleen voimassa.