Finnfighters’ Gym sijaitsee nykyään Saippua-centerissä, lähellä Turun keskustaa, vain puolen kilometrin päässä päärautatieasemasta. Noin 400 neliön valoisalla salilla on tilaa isommillekin ryhmille, ja kaikki tarvittavat välineet tehokkaaseen laji- tai kuntoharjoitteluun.

Kesällä 2013 salin kalustusta päivitettiin hankkimalla kilpailumittainen vapaaotteluhäkki, joka takaa omille kisaajillemme ja salilla vieraileville lukuisille ammattilaisottelijoille entistä paremmat olosuhteet lajiharjoitteluun.

Harjoitusryhmiämme vetävät eri lajien ja kamppailu-urheilun eri osa-alueiden kokeneet huippuvalmentajat. Lisäksi kaikki kilpaottelijamme vetävät harjoituksia viikoittain. FFG:llä järjestetään myös säännöllisesti Hilti BJJ Teamin tai vierailevien opettajien leirejä.

Sali löytyy Saippua-centerin Kirstinkadun puoleisesta päädystä, Pansiontien viereisestä kulmasta. Autolla saapuva kurvaa pihalle Ruissalontien kautta (kts. kartta), parkkipaikat löytyvät aivan oven edestä. Salin läheltä kulkevat linja-autoreitit 8, 12, 32 ja 42 (Ruissalontie) sekä Pansiontien kautta linjat 4 ja 40.

Salin sisäänkäynti löytyy ison FFG-kyltin alta, kulku on samasta ovesta naapuriseura Budokwain kanssa.


Näytä FFG, Kirstinkatu 1 suuremmalla kartalla