Lauantaina 5.4. oteltiin Cage26-otteluilta Turun Logomossa.

Finnfighters´Gym:in edustajista häkkiin astuivat Teemu Packalen, Makwan Amirkhani ja Timo-Juhani Hirvikangas.

 

Teemun vastustaja oli rekordiltaan huomattavasti kokeneempi (7-4-0) ranskalainen Sebastien Fournier. Teemu ei kauaa aikaillut, vaan vei vasenkätisen pystyottelijan nopeasti mattoon tämän omasta giljotiiniyrityksestä. Ottelu loppui ensimmäisessä erässä tuomarin keskeytykseen kun Teemun musertavan kovat mattolyönnit lannistivat vertavaluvan vastustajan.

Makwanin vastustaja oli myös Ranskasta. Yohann Guerin joutui heti ensimmäisessä erässä Makun alle mattoon, eikä keksinyt keinoja paeta sieltä. Sama meininki jatkui toisessa ja kolmannessakin erässä. Maku vei vastustajan mattoon ja kontrolloi siellä. Lopetusta ei kuitenkaan löytynyt, joten matsi kesti täyden ajan  Makwanin voittaessa kolmen erän jälkeen kiistattomasti ja selvästi kaikin tuomariäänin.

Tipi olisi halunnut revanssin Oliver Pastoria vastaan, mutta koska ranskalainen ei suostunut puolustamaan titteliään, oli Tipille hankittu titteliotteluun kovarekordinen vastustaja Puolasta. Tipi vei Tymoteusz Swiatekin ottelun alussa nopeasti mattoon ja sai lähes heti kovan kuristuksen kohdalleen. Ihmeen kaupalla sitkeä ja taitava puolalainen onnistui kuitenkin säilymään tajuissaan ja kiemurteli yllättäen Tipin selkään. Pian Tipi sai vastustajan position purettua, pääsi istumaan tämän rinnan päälle ja lopetti ottelun kovilla lyönneillä mountista. Mestaruusvyö Turkuun!

 

Ottelukuvaukset ja tulokset Fightsportin sivuilla

Tipin haastattelu Fightsportissa matsin jälkeen

Makwanin haastattelu Häkkiradiossa

Teemun haastattelu Häkkiradiossa

Tipin haastattelu Häkkiradiossa

Kuva: Ilkka Lappi