Haluatko harjoittelemaan FFG:lle? Kiinnostavatko huippuottelijoidemme tai -valmentajiemme yksityistunnit? FFG:n sali ja osaamisemme ovat myös vuokrattavissa vaikkapa tyky-toimintaan tai yksityisten ryhmien käyttöön. Älä epäröi kysyä.

Lisätietoja peruskursseista ja niihin liittyvistä asioista tai muista mieltä askarruttavista kysymyksistä saa joko alla olevan lomakkeen avulla tai ottamalla suoraan yhteyttä puheenjohtaja Harri Nivaan: mieluiten sähköpostitse finnfightersgym[at]gmail.com tai vain kiireellisissä asioissa puhelimitse 040 7710 502 (ma-pe klo 10-16). Mikäli numerossa ei vastata, lähetä nimelläsi varustettu tekstiviesti tai soita myöhemmin kyseisinä aikoina uudelleen.

Jos seuran jäsenillä on kysyttävää harjoitusmaksuihin tai kulukorvauksiin liittyen, niin ottakaa yhteyttä rahastonhoitaja Jarko Hammariin sähköpostitse rahastonhoitajaffg(@)gmail.com.
HUOM! Tarkista sähköpostiosoitteesi oikeinkirjoitus kun käytät yhteydenottokaavaketta. Mikäli osoitteessa on näppäilyvirhe, emme voi vastata sinulle.

Aivan ensimmäiseksi kannattaa kuitenkin katsastaa Usein Kysytyt Kysymykset.

 

Malli peruskursseille ilmoittautumiseen, kirjoita tiedot viestikenttään:

-NIMI (Matti Meikäläinen)

-IKÄ ja syntymävuosi (20v, 1996)

-PUHELINNUMERO (040-777—–)

-sähköpostiosoite (matti.meikäläinen@)

-LAJI (vapaaottelu tai BJJ)

JOS PERUSKURSSILLE ILMOITTAUTUMINEN EI ONNISTU KAAVAKKEEN KAUTTA, NIIN LÄHETÄ ILMOITTAUTUMINEN SÄHKÖPOSTIIN finnfightersgym(@)gmail.com

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Aihe

    Viesti