Finnfighters’ Gym sijaitsee nykyään Saippua-centerissä, lähellä Turun keskustaa, vain puolen kilometrin päässä päärautatieasemasta. Yhteensä käytössämme on 600 neliömetriä tilaa, josta lähes 500 neliömetriä on harjoitustilaa. Valoisalla salilla on tilaa isommillekin ryhmille, ja kaikki tarvittavat välineet tehokkaaseen laji- tai kuntoharjoitteluun.

Kesällä 2013 salin kalustusta päivitettiin hankkimalla kilpailumittainen vapaaotteluhäkki, joka takaa omille kisaajillemme ja salilla säännöllisesti vieraileville lukuisille ammattilaisottelijoille entistä paremmat olosuhteet lajiharjoitteluun. Kesällä 2017 avattiin uusi laajennustila, jonka myötä salille mahtuu samanaikaisesti entistä useampia harjoitusryhmiä.

Harjoitusryhmiämme vetävät eri lajien ja kamppailu-urheilun eri osa-alueiden kokeneet huippuvalmentajat. Lisäksi kaikki kilpaottelijamme vetävät harjoituksia viikoittain. Kattavan listan valmentajistamme näet tästä. FFG:llä järjestetään myös säännöllisesti Hilti BJJ Teamin tai vierailevien opettajien leirejä.

Sali löytyy Saippua-centerin Kirstinkadun puoleisesta päädystä, Pansiontien viereisestä kulmasta. Autolla saapuva kurvaa pihalle Ruissalontien kautta (kts. kartta), parkkipaikat löytyvät aivan oven edestä. Salin läheltä kulkevat linja-autoreitit 8, 12, 32 ja 42 (Ruissalontie) sekä Pansiontien kautta linjat 4 ja 40.

Salin sisäänkäynti löytyy ison FFG-kyltin alta.


Näytä FFG, Kirstinkatu 1 suuremmalla kartalla