Tärkeää tietoa harjoitteluun ja koronavirukseen liittyen

Koronavirustapaukset ovat Suomessa viime viikkoina olleet jälleen nousussa ja on tärkeää, että pidämme kaikki osaltamme huolta siitä, että noudatamme yleisiä ohjeita ja huomioimme salin ohjeet harjoittelusta koronapandemian aikana. Luethan alla olevat, päivitetyt ohjeet huolellisesti läpi.

  1. Harjoittelemaan tullaan ainoastaan täysin terveenä. https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/oireet-ja-hoito-koronavirus#oireet
  2. Mikäli olet vieraillut viimeisen 14 vrk aikana koronaviruksen riskimaissa, et voi osallistua harjoituksiin tai tulla salille vaikka olisit oireeton. https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/matkustaminen-ja-koronaviruspandemia
  3. Mikäli olet omaehtoisessa tai viranomaisen asettamassa karanteenissa, et voi osallistua harjoituksiin tai tulla salille vaikka olisit oireeton.
  4. Harjoittelemista muilla kamppailu-urheilusaleilla tulee jälleen välttää tartuntojen ehkäisemiseksi.
  5. Vierailut muilta saleilta FFG:n tiloihin keskeytetään, open mat -harjoitus muuttuu tavalliseksi vapaaharjoitukseksi ainoastaan seuran jäsenille.
  6. Harjoitusten jälkeen tehtävää salin siivousta jatketaan.
  7. Ylimääräisten, harjoituksiin osallistumattomien henkilöiden ei tule oleilla harjoitustiloissa.
  8. Ja kuten aina, muistetaan huolehtia omasta hygieniasta ja varusteiden puhtaudesta.

Huomioita:

  • Poikkeuksena kohtaan 5, Tommy Langakerin leiri 14.-15.8. järjestetään suunnitellusti. Seuran ulkopuoliset henkilöt ilmoittautuvat allekirjoittaneelle osoitteeseen maekelaejarkko@gmail.com.
  • Osallistuminen lajiliittojen järjestämiin kilpailuihin voi jatkua.

FFG hallitus