HUOM!

Alkaen 1.6. FFG:llä aloitetaan treenaamaan ennalta valituissa pienryhmissä. Näin saadaan rajoitettua kontaktien määrää ja mahdollistettua tartuntaketjujen seuraaminen.

-Muodostetaan maksimissaan 10 hengen vakiryhmät, jotka sovitaan ennalta, ja joita ei sekoiteta ennen kuin toisin ohjeistetaan. Ryhmien nimilistat ilmoitetaan hallitukselle. Ryhmien sisällä saa treenata yksin, pareittain tai vaikka kaikki 10 tyyppiä samaan aikaan, jos aikataulut osuvat kohdilleen.

-Seuran jäsenet muodostavat itse omat ryhmänsä. Täällä facebookissa voi etsiä sopivaa ryhmää ja hallitus auttaa tarvittaessa. Ryhmä vaatii vähintään yhden avaimellisen vastuuhenkilön. Seuralla on ylimääräisiä avaimia, joita annetaan tarvittaessa ryhmien vetäjille. Autetaan täällä facessa uusia ja vähemmän tuttuja jäseniä löytämään itselleen sopivat treeniryhmät. Olkaa aloitteellisia.

-Salille varataan treenivuoroja kahden tunnin blokeissa. Tuo aika pitää sisällään varusteiden vaihdot, treenin, siivoamisen ja suihkut. Tarkoituksena on, etteivät treeniryhmät kohtaa edes eteisessä. Pyritään käyttämään salia mahdollisimman tasaisesti myös aamupäivisin ja viikonloppuisin, jotta kaikille ryhmille löytyisi sopivia vuoroja. Seura ottaa käyttöön varaaheti.fi- varausjärjestelmän, josta tulee ohjeet viikonlopun aikana.

-Avaimelliset harrastajat saavat edelleen käydä salilla harjoittelemassa muissa seuroissa harjoittelemattoman privaoppilaan tai perheenjäsenien yms. kanssa, mutta treeniryhmiä ei saa sekoittaa. Jos avaimellinen kuuluu johonkin treeniryhmään, ei hän voi salilla harjoitella johonkin toiseen treeniryhmään kuuluvan kanssa. Jos näistä on kysyttävää, niin hallitus vastaa mielellään. Privatreeniajat varataan samoin varausjärjestelmästä.

-FFG:n hallitus suosittelee vahvasti, että vältetään toistaiseksi treenaamista muilla saleilla. Tämä lisäisi mahdollisten altistuneiden määrää heti runsaasti. Samasta syystä sali aukeaa 1.6. vain FFG:n jäsenille, vierailijoita ei valitettavasti oteta nyt vastaan.

Näillä rajoituksilla ja toimenpiteillä lähdetään nyt liikkeelle. Ohjattuja treenejä ei siis ole, mutta toivomme että kokeneemmat harrastajat auttavat ja opastavat uudempia. Pidetään taitoa ja lajikuntoa yllä ja huolehditaan siitä, etteivät uudet harrastajat tipahda kelkasta. FFG:n hallitus seuraa tilannetta ja muuttaa rajoituksia korona-ohjeiden ja käytännön toimivuuden mukaan. Kesän lopussa jo toivottavasti päästään normaaliin päiväjärjestykseen.