TurkuFight 15.9. 2012 Samppalinnan palloiluhalli

Otteluilta oli hienosti järjestetty ja meni FFG:n kannalta oikein hyvin.

Ammattilaisdepyyttinsä ottelut Eemeli Sainio oli vakuuttava otteissaan ja heitteli vastustajaansa miten halusi. Olli Santalahti otteli myös hyvin, vaikka tuomariäänin hävisikin. Ollin otteissa saattoi näkyä se, ettei otteluun oltu valmistauduttu mitenkään erityisesti, vaan se hyväksyttiin pienellä varoitusajalla kesken peruskuntokautta.

Amatööreissä kaikki ottelivat hyvin, mutta erityisesti Zanko räjäytti pankin. Nuori FFG:läinen moukaroi vastustajaansa pystyssä, vei mattoon silloin kun halusi, jatkoi moukaroimista pystyssä ja lopulta tyrmäsi ensimmäisessä erässä. Komea esitys.

Tuure Kulju paransi otteluaan erä erältä ja kolmas erä loppuikin Tuuren ollessa mountissa. Ottelu oli oikeutetusti ratkaisematon. Jarno “Tukka” Vuorisalon vastustaja oli pidempi ja ilmeisesti sekä pystyssä että matossa kokeneempi, Jarno hävisi kimuralla kolmannessa erässä. Mika “TuTo” Kuronen hallitsi ottelua alasvienneillään ja oli matossakin vahvempi kunnes pystyottelijana pidetty vastustaja yllätti epäreilulla kuristusotteella.

Superfightissa Pekka “Ei liharekka” Kytösaho teki mahtavan sisääntulon ja otti kehän heti omakseen. Ottelu sujui Pekan määrämässä tahdissa, vaikka vastustaja sitkeästi yrittikin Pekan alapotkuja ja hyppypolvia vältellä. Tyrmäys alapotkuilla ensimmäisessä erässä.

Ottelukuvaukset Fightsport.fi

Ottelukuvaukset mmaViking.com

 

Turku Fight Night I -tulokset

K-1 superfight:

Pekka Kytösaho FFG vs. Uolevi Ojala, TKO 1. erä

Ammattilaisottelut:

Pierre Chretien vs. Olli Santalahti FFG, kaikin tuomariäänin

Eemeli Sainio FFG vs. Reda Sidhoum, pistevoitto hajaäänin

Amatööriottelut:

Vjatseslav Andrejev vs. Mika Kuronen, kuristus 2. erä

Samuli Huhtaniska vs. Jarno Vuorisalo FFG, kimura 3. erä

Jukka Mustikkamaa vs. Tuure Kulju FFG, ratkaisematon

Zanko Eliassi FFG vs. Arttu Harmainen, TKO 1. erä