Yksityistunnit eli privaatit ovat maailmalla hyvin yleinen tapa syventää omaa kamppailuosaamistaan. Suomessa “privailukulttuuria” ei vielä ole paljoa esiintynyt johtuen ilmeisesti ihmisten ujoudesta pyytää lisäopetusta tai yleisestä tietämättömyydestä.

Jos olet pitänyt taukoa harjoittelusta ja harkitset paluuta salille, mutta omien taitojen riittävyys askarruttaa, niin yksityistunnit voisivat olla ratkaisu siihen. Samoin jos olet treenannut jo jonkun aikaa, mutta kehitys tuntuu pysähtyneen, voisi silloinkin yhdestä tai kahdesta kertausharjoituksesta olla hyötyä. Työkiireistä kärsivälle yksityisopetus saattaa olla ainoa keino saada haluamaansa kamppailuopetusta itselle sopivina aikoina.

FFG:llä yksityistunteja voi kysyä lähes kaikilta Ottelijat&Valmentajat -osion henkilöiltä. Osaamis- ja opetusalueet vaihtelevat vapaaottelusta, lukkopainista ja BJJ:stä kuntovalmennukseen ja ruokavalioiden suunnitteluun.

 

Yhteydenotot ja hintatiedustelut joko yhteydenottokaavakkeen kautta, sähköpostitse finnfightersgym(@)gmail.com tai sitten suoraan haluamaltasi valmentajalta. Jokainen valmentaja määrittää itse oman hintansa, mutta yleinen hinta on ollut 40-70€/harjoituskerta. Harjoituskerran kesto on 1,5-2 tuntia normaalien harjoitusaikojen ulkopuolella.