Maaliskuussa 2020 Finnfighters’ Gymillä alkaa  vapaaottelun ja lukkopainin yhdistetty peruskurssi, joka kestää kahdeksan viikkoa. Kurssin treenipäivät ovat ma, ke ja la.

Maaliskuussa alkaa myös brasilialaisen jujutsun peruskurssi, joka kestää kahdeksan viikkoa. Kurssin treenipäivät ovat ti, to ja la.

Lisätietoa kursseista löydät kotisivujemme UKK-osiosta. 

HUOM! Ilmoittautuminen kursseille alkaa noin 3-4 viikkoa ennen kurssin alkua.  Julkaisemme kurssi-ilmoituksen ja ilmoittautumisohjeet kotisivuillamme ja FFG:n somessa.

Kamppailukoulu ja Eskari ottavat uusia jäseniä pitkin kautta ilman erityisiä peruskursseja. Katso Juniorit-välilehdeltä lisää tietoa junioreiden harjoittelusta.

Junioreiden Kamppailukoulun  ja Kamppailueskarin suhteen lisätietoa antaa Ykä Leino, email yka.leino(@)gmail.com ja Sami Sakko,   sami_sakko (@)hotmail.com 

Juniorit

Jos sinulla on jotain kysyttävää peruskursseista, harrastamisesta tai seuran toiminnasta yleensä, niin ota yhteyttä sähköpostitse finnfightersgym(@)gmail.com tai ota yhteyttä -osion yhteydenottokaavakkeen kautta. ÄLÄ KOMMENTOI tämän sivun alaosassa olevan lokeron kautta.